english grammar in use

English Grammar in Use

Az English Grammar in Use egy méltán népszerű angol nyelvkönyv, amely, ahogy a neve is mutatja, a használat közben, gyakorlatias mondatokkal próbáljabemutatni és gyakrolotatni az angol nyelvtan rejtelmeit. A tananyag logikusan építi fel az angol nyelvtan fontos témaköreit, de mindig megmarad annál a szemléletnél, hogy első és legfontosabb cél maga a használat.

A több mint száz nyelvtani témakörre osztott anyag nem csak szárazon próbálja az angol nyelvtan fontos témaköreit átvenni, hanem hanganyagokkal lehetőséget ad az angol nyelvtanulónak, hogy pontosan tudja, az adott nyelvtan hogyan jelenik meg a hétköznapi életben. Talán az átlagos nyelvtanulónak ezeknek a hanganyagoknak a sebessége az ami a legnagyobb kihívást hozza, azt, hogy hasonló sebességgel és intonációval a mondatokat egy nyelvtanuló is megformálja. Az eleinte nyomasztósan gyors mondatok sok gyakorlás után kezelhetővé válnak, hidd el, az angol nyelvte tényleg ilyen gyorsan vagy inkább gyorsabban beszélik.

Ez a tananyag tökéletesen alkalmas a kommunikatív megközelítésű nyelvtani alapozásra és nyelvtani rendszerezésre, gyakorlatilag a középfokig és még a felsőfokig is ez adhatja az angol nyelvtan tudásod gerincét, ezért az English Grammar in Use könyv erősen ajánlott minden angol nyelvtanulónak, aki szeretné fejleszteni a nyelvtani tudatosságát.

Ez a kurzus csak a tanítványaimnak érhető el, külső látogató még bejelentkezés után sem tudja ezt a tananyagot felvenni. Nézd meg a többi ingyenesen megoldható angol tananyagot, lehet, hogy ott is találsz valami hasznos tanulnivalót. Ha többet szeretnél tudni, nézd meg a könyv hivatalos honlapját, amelyen sokkal több információt tudhatsz meg a könyv struktúrájáról, akár letölthető oldalakkal meg is tudod nézni, milyen a könyv. Ehhez még mobil applikációk, ebook és sok más érdekes dolog is jár.

 

 

Tanfolyam tartalom

Lecke Állapot
1

Present Continuous (I am doing)

2

Present Simple (I do)

3

Present Continuous and Present Simple 1 (I am doing and I do)

4

Present Continuous and Present Simple 2 (I am doing and I do)

5

Past Simple (I did)

6

Past Continuous (I was doing)

7

Present Perfect 1 (I have done)

8

Present Perfect 2 (I have done)

9

Present Perfect Continuous (I have been doing)

10

Present Perfect Continuous and Simple (I have been doing and I have done)

11

How long have you (been)… ?

12

For and since When … ? and How long … ?

13

Present Perfect and Past 1 (I have done and I did)

14

Present Perfect and Past 2 (I have done and I did)

15

Past Perfect (I had done)

16

Past Perfect Continuous (I had been doing)

17

Have and have got

18

Used to (do)

19

Present tenses (I am doing / I do) for the future

20

(I'm) going to (do) – The be going to structure

« » oldal 1 / 2