Angol nyelvtanár – Kapcsolat

Kérdésed van? Szuper! Nekem vannak válaszaim!

Angol nyelvtanár-t keresel vagy csak kérdésed esetleg észrevételed van? Egyszerűen csak többet szeretnél tudni az online angol nyelvórákról vagy rólam, esetleg nem találtad meg a gyakori kérdések között azt az információt, amit keresel? Írj egy üzenetet és én amint tehetem válaszolni fogok.

angol nyelvtanár

Egyéb kapcsolati lehetőségek

Angol nyelvtanár Skype

Adj hozzá a Skype partnerlistádhoz, a felhasználónevem kovacsaron, vagy egyszerűen kattints az előző linkre és ez automatikusan megtörténik.

Angol nyelvtanár facebook

A személyes facebook oldalam segítségével is felveheted velem a kapcsolatot, ha ezt a módot részesíted előnybe.

Angol nyelvtanár email

Hagyományos emailt írnál nekem? Nem akadály. A címem: onlineangoltanar<kukac>gmail.com. Mindenkinek válaszolok legkésőbb 24 órán belül.

Angol nyelvtanár telefon

Ha telefonálni szeretnél vagy akár SMS-t írni, akkor ezt megteheted. A személyes számom +36/70-4567-338. Ha kérhetem magyar idő szerint délután 3 és 7 között telefonálj.

Ha érdekel velem a közös munka és szeretnéd kipróbálni az angolórákat velem online, kérlek az üzenetedben ne csak azt írd le, hogy Pista / Juli vagyok és angolt szeretnék tanulni.

Mivel nyelvet szeretnél tanulni és a nyelv használata egyet jelent a hatékony kommunikációval, és ha tőmondatokban fogalmazol magyarul, akkor az a benyomásom, hogy téged nehezen foglak ugyan bármire is megtanítani. Szóval írj bővebben, kommunikálj, ossz meg magadról valamilyen információt.

Ha írsz, többek között a következő dolgok érdekelnek leginkább:

  • Miért szeretnél angolt tanulni, mi a motivációd és egyáltalán hogyan állsz a tanuláshoz.
  • Milyen nyelvi szintre jutottál el eddig angolból, mi történt veled az angol nyelvvel kapcsolatosan.
  • Milyen tanárt keresel, mit vársz tőlem, milyen terveid vannak az angollal.
  • Eddig milyen sikereid és kudarcaid voltak az angollal kapcsolatban.
  • Milyen az alapvető nyelvi készségeid szintje? Jobban olvasol mint beszélsz? Nehezen megy a hallott szöveg megértése?
  • Milyen rendszerességgel szeretnél tanulni, milyen az időbeosztásod, ha rendszeres órát szeretnél, akkor heti mennyi órában szeretnél találkozni veklem
  • Te milyen nyelvtanuló típus vagy. Hallás vagy olvasás útján tanulsz jobban.
  • Nyugodtan mesélhetsz valami magadról is, ami bár szorosan nem tartozik a nyelvtanuláshoz, de azért képet kapok arról, hogy ki vagy. Ez viszont engem érdekel.