agol nyelvtan

Angol nyelvtan ismétlés

Az angol nyelvtan ismétlés egy 30 interaktív leckéből álló áttekintés, amely nekem, angol nyelvtanárnak nyújt bepillantást azokba a nyelvtani témakörökbe, amely problémásak, valamiért bizonytalanok vagy egyszerűen szükséges ismételten áttekinteni. Az angol nyelvtan ismétlés kurzust bárki megoldhatja, de elsősorban a tanítványaimnak készítettem, hogy nekem nyújtson bepillantást az ő nyelvtan tudásukba és lehetőséget biztosítson nekem, hogy ne csak feleletválasztós tesztek segítségével kapjak visszajelzést erről a tudás elemről.

A kurzus interaktív, azaz gyakollatias mondatokba kell beírnod a megfelelő nyelvtani alakokat, persze máshol pedig össze kell kapcsolnod, be kell húznod a megfelelő elemeket a mondatokban. Minden gyakorlat megeggyezik abban, hogy gyakorlatias mondatokon keresztül szeretné gyakoroltatni az angol nyelvtan fő elemeit.

A kurzus elkezdéséhez mind mindig, első körben fel kell venned azt a zöld gombra kattintással. A kurzust csak bejelentkezett felhasználók oldhatják meg. A bejelentkezés vagy regisztráció gyors és ingyenes.

Vissza az angol tananyagokhoz